HartZicht Coaching in de lucht

Het is zover! De website van HartZicht Coaching is in de lucht.

In september 2020 heb ik mijn Coachopleiding bij TotalBalance afgerond en kort daarna is mijn coachpraktijk HartZicht Coaching officieel van start gegaan. Mijn verlangen om mijn ervaring in pastorale begeleiding in te zetten als life coach is werkelijkheid geworden. Ik ben gecertificeerd TotalBalance Coach, heb een mooie praktijkruimte ingericht en… nu is hier ook de website!

Inmiddels ben ik al lekker aan de gang met coachen en heb ik al meerdere cliënten mogen helpen. Hier kan je ervaringen lezen. Ik wordt helemaal gelukkig als ik zie dat mensen actief met zichzelf aan de slag gaan, ontdekken wat ze zelf willen en zich niet meer laten leven door anderen of omstandigheden. Daar krijg ik energie van!

Via deze blogs wil ik met je delen wat mij inspireert, geef ik tips en houd ik je op de hoogte van nieuwtjes.

Ben je benieuwd waar ik je mee kan helpen? Kijk rond om mijn website, lees mijn blogs en neem gerust contact met me op.

Geen reactie's

Geef een reactie